Húsvétra fel!

2023. 04. 05. 00:00:00
Húsvétra fel!

A húsvéti hosszú hétvége már a nyakunkon, amikor együtt lehet a család, jöhetnek a locsolkodók, és kezdődhet a gyerekek kedvence, a tojáskeresés!

Mi lenne, ha idén pár csokitojás helyett valami „szikrázóbbat” is rejtenél az édességek közé? Ami nem csak szép és hasznos, de nem fog elfogyni pár perc alatt. Ráadásul most a promóciós kód megadásával (6R4VT5DN) április 10-ig további kedvezményekre bukkanhatsz!

Bokalánc

Pár divatos bokalánc jól jöhet az idei nyárra, amiket a strandokon és az utcán is viselhetsz kiegészítőként!

Akár komolyabb, ezüst-arany színű darabot, akár valami vidám, vicces formát vagy színes mintásat találtál, mindegyik csodásan fog mutatni gyermeked bokáján… és a Tieden is!

Húsvét 2023

Fülbevaló

A kis fülbevalókat nehezebb megtalálni, ami nagyobb kihívást jelent a keresőnek és még nagyobb örömet, ha sikerül rálelnie.

Egy vicces darabbal biztos sikered lesz, de akár praktikusan minden napra vagy minden hónapra egy szettel is tuti befutó lesz a sok édesség között.

De webáruházunkban számos stílus közül választhatsz, akár kedvenc sorozatod jelképeit is megtalálhatod közöttük!

www.trendi-cuccok.hu/fulbevalo-1334/egyeb-fulbevalok-1335

Nyaklánc

Cicaimádó a kislányod? Vagy inkább egy sárkányrajongó kisfiad?

Az idősebb korosztály is szereti a meglepetéseket, és netán ha kifinomultabb ízlése van lányodnak, vagy sorozatrajongó fiad is szívesen hord nyakláncot kedvenc szereplőjéről, akkor nálunk minden stílusban megtalálhatod azt, amit keresel.

Sőt, páros darabokra is bukkanhatsz, ha kedveseddel kimutatnád összetartozásodat, vagy egy anya-lánya nyakláncot már régóta szeretnél!

www.trendi-cuccok.hu/nyaklanc-1326

Akciós termékek

De nem csak ékszerek közül válogathatsz nálunk!

Akciós termékeinkre szintén érvényes a kuponkód, és köztük szemezgetve igazi kincsekre bukkanhatsz!

Főleg most, Húsvét előtt, nem lenne jó egy tojás formájú dekor szett, aminek segítségével csokitojásokkal díszítheted a süteményeket? Vagy akár tornazsákot és körömmatricát is kaphatsz, határ a csillagos ég!

www.trendi-cuccok.hu/akciok-1332?page=3#content

Bármit is választasz, ne feledd a kuponkódot: 6R4VT5DN!

www.trendi-cuccok.hu