Trendi férfi kollekció

2023. 03. 18. 17:43:55
Trendi férfi kollekció

Nem csak a nők viselhetnek ékszereket, a férfiaknak is megvan az a rétege, akik szeretnek karkötőket, gyűrűket, fülbevalókat és nyakláncokat hordani. 

A Trendi Cuccok Webáruházában kedves férfiak, Ti is megtaláljátok a Nektek szánt ékszereket! Válasszátok ki, melyik passzol a stílusotokhoz, vagy mit viselnétek szívesen!

Mutatunk pár darabot, amikkel webáruházunkban találkozhattok!

Nyakláncok

Szereted, ha félelmetesnek néznek, és egy vagány nyaklánccal akarod ezt elérni? A szögesdrót nyaklánccal éppen ezt a hatást válthatod ki!

Szögesdrót nyaklánc

Esetleg filmrajongó vagy? Akkor van itt Neked pár klasszikus, filmbeli darab, attól függően, milyen filmre gondoltál és melyik a kedvenced!

Ismerős ez az érme? Csak nem a Karib-tenger kalózai című filmben láttad?

Legyél a kalózok királya az elátkozott érméből készült nyaklánccal, csak vigyázz vele, nehogy Rád szálljon az átok!

Karib tenger nyaklánc

Vagy esetleg a horoszkópok és az Assassin’s Creed jobban érdekel? Nézd meg, milyen csillagjegyben születtél, és viseld magadon a filmbéli jelképes nyaklánccal!

Assassins Crees nyaklánc

A Trónok harca sorozat nagy sikert aratott, nem csoda, ha Te is imádod, és szereted, ha van Nálad valami, ami rá emlékeztet. Lehet ez egy rejtett medál a ruha alatt, amit nem feltétlen kell másnak is látnia, de Neked megnyugvást és izgalmat hoz, hogy veled van!

Te melyik jeleneteket szeretted jobban? Amikor harcoltak egymással és csattogtak a kardok, vagy inkább a varázslatos részeket, esetleg mikor a sárkányok is szerepeltek?

Trónok harca kard nyaklánc Sárkánytojás nyaklánc

Ha viszont Marvel fan vagy, és ezek közül is a Vasember a kedvenced, akkor ezt a Vasemberes nyakláncot imádni fogod! Ajándékba is tökéletes választás lehet egy ilyen ékszer.

Vasember nyaklánc

Karkötők

A karkötők talán egy fokkal kedveltebb ékszernek számítanak a férfiak esetében, mivel általában sokkal egyszerűbb le- és felvenni őket, illetve az óra mellett, helyett, vagy vele együtt a másik kezeden is jól mutat!

Egy egyszerű és kifinomult darabbal nem lőhetsz mellé. A fekete-ezüst színű acél férfi karkötő mindenhez passzol, és akár egy elegánsabb eseményen sem kell levenned.

Acél férfi karkötő

Ha itt is inkább a feltűnőbb, kirívó darabokat szereted, ami akár jelent is valamit a számodra, vagy egy kedvenc karakteredre, filmre emlékeztet, akkor hasonló darabokat is megtalálsz nálunk, mint ez a farkasfejes karkötő.

Farkasfejes karkötő

Hiszel az ásványok gyógyító erejében? A mágneses hematit karkötőnek gyógyító hatása van, vagyis segít megőrizni az egészséged és távol tartani a betegségeket, illetve holdköves társa is sok pozitív tulajdonsággal bír. 

Mágneses karkötő Holdköves karkötő

Íme egy újabb igen ismert sorozat, amit ha nézel és szeretsz, akkor ezt a karkötőt is értékelni fogod! Az Odaát karkötőn, a más néven Supernatural sorozat minden fontos eleme megtalálható az ékszeren.

Odaát karkötő

Igazi nagy Gamer vagy? Akkor biztos ismered az Among Us játékot, sőt, lehet hogy csapatod is van, akikkel ezt szoktátok játszani! Vegyetek mindannyian egy Among Us csapatkarkötőt, és ha találkoztok, akkor ezzel is ki tudjátok fejezni odaadásotokat a játék és a csapat iránt!

Among Us karkötő

Gyűrűk

Keménynek akarsz tűnni? Vagy csak szimplán szereted a koponyás mintákat? Most már koponyás gyűrű formájában is viselheted kedvenc szimbólumodat!

Koponyás gyűrű

Ha a Kis herceg és a róka nagy hatással volt Rád, akkor ezzel a páros gyűrűvel emlékezhetsz a mondanivalójára. Akár pároddal elfelezve is hordhatod, de Te is felveheted mindkettőt, ha a mérete is engedi. De hasonló módon kifejezhetitek pároddal való összetartozásotokat a King & Queen gyűrűkkel!

Kis herceg és a róka páros gyűrű King & Queen páros gyűrű

A misztikus lények világa bizony ide is elér, és nem áll meg a gyűrűknél sem. A sárkányok nagy erejű, hatalmas lények, ami sokaknak imponál. Fejezd ki ezt az erőt a kezeden, egy sárkányos gyűrű segítségével!

Sárkány gyűrű

Egy igen praktikus formája az ékszernek, ha nem csak divatból, de „haszonból” is viseled. Sokszor jól jönne egy sörnyitó, ami sosincs kéznél... Ezentúl ez sem fog gondot okozni! A sörnyitó gyűrűvel megszűnnek ezek a problémák, és bárhol, bármikor fel tudsz bontani egy üveg frissítő italt!

Sörnyitó gyűrű

Egy újabb nagy és félelmetes állat, bár kevésbé misztikus eredetű. A krokodilos gyűrű állítható méretű, kialakítása karakteres és egyben elegáns hatást kelt. Tökéletes lehet személyiséged kifejezésére, mivel ez egy igazán egyedülálló darab!

Krokodil gyűrű

Férfi kollekciónk többi termékét ide kattintva tekintheted meg.

Tartalomhoz tartozó címkék: ajándék férfi ékszerek