Karácsonyi ajándékötletek a Trendi Cuccok webáruházból!

2022. 11. 13. 09:24:00
Karácsonyi ajándékötletek a Trendi Cuccok webáruházból!

A Karácsony már a nyakunkon, ideje beszerezni az ajándékokat, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodva járni a plázákat, mit vegyünk a családnak, a szeretteinknek, a kollegáknak a céges bulira, stb.

Miért is ne éppen filmes tematikájú ajándékokat vásárolnál? Ha ismered a megajándékozandó személy ízlését, könnyen tudsz válogatni hatalmas kínálatunkból, és ezzel egy valóban kellemes meglepetéssel szolgálhatsz az Ünnepen.

Karácsonyi ajándékötlet - egy különleges ékszerszett kedvesednek!

A hölgyek kifejezetten imádják a gyönyörű, csillogó ékszereket, főleg ha ezt szettben, egy csodás fülbevalóval és esetleg karkötővel kapják meg. Így rögtön fel is tudják venni a következő alkalomra, és nem lesz fejtörés abból, hogy nincsen a nyakékhez passzoló fülbevaló.

Mutatunk is pár szettet, amivel leveheted a lábáról kedvesedet!

Ezüst kristályos vízcsepp szett

Ha ő is imádja az egyszerű, de nagyszerű dolgokat, és szereti a finom csillogást, akkor ezzel az elegáns és érzéki, ezüst nyaklánc-fülbevaló ajándékkal biztosan nagy örömet okozol majd neki!

Tökéletes viselet a karácsonyi összejövetelekre, a fontos eseményekre, esetleg üzleti vacsorákra és megbeszélésekre is kiváló választás.

Ezüst kristályos vízcsepp szett, ékszer, ajándék, ajándékötlet

Vízcsepp szett

Ha már a vízcsepp alakzatnál tartunk, akkor egy másik nagyszerű ajándékszettel is meglepheted a barátnődet/feleségedet/édesanyádat, ami a nyaklánc és fülbevaló mellett egy karkötővel és gyűrűvel is társul!

Legyen szó ünnepségről, baráti összejövetelről vagy családi eseményről, minden helyzetben megállja a helyét!

Vízcsepp szett, elegáns vonalak, ékszerkollekció

Kristály ékszerszett

A csillogás és a színek kedvelőinek egy színes kristályos darabtól rögtön eláll a lélegzete! Türkiz, pink, sötétkék színek, ezek közül melyik illik hozzád? 

Webáruházunkban 3 szín közül választhatsz, amelyik jobban passzol az ajándék gazdájának a személyiségéhez, esetleg épp az egyik kedvenc színéről van szó.

Kristály ékszerszett, pink, türkiz, sötétkék színekben

Strasszos szív szett

Ha viszont párod a kifejezőbb, aranyozott ékszereket kedveli jobban, akkor a strasszos szív ékszercsomagunkat ajánljuk!

Különleges és egyedi darab, a szív nagy része apró kristálykövekkel van kirakva, aminek bal oldalát egy gyöngy is díszíti. A beszúrós fülbevalókat egy plusz kő is megdobja, és így lesz teljes a kristályos szett!

Strasszos szív szett, ékszer ajándékötlet

Vidám minták a boldogság jegyében

Ha párod jobban szereti a színes, élénk formákat és mintákat, akkor következő darabjaink között találhatod meg számára a megfelelő ajándékot!

Háromrészes katicás szett

A piros-fekete pöttyös katica aranyos és vidám, színeivel kitűnik a tömegékszerek közül!

Pompás ajándékötlet annak, aki szereti a katicákat és a színes ékszereket.

Háromrészes katicás szett, fülbevlaók, nyaklánc

Mandala szett

Ha már színes ékszerek, a mandala mintáitól nem lehet színesebb egy nyaklánc vagy fülbevaló!

Kreatív minták egyedi elrendezésben, a mandala imádóknak tökéletes karácsonyi ajándék!

Mandala szett, harmónia, keleti hatású ékszerösszeállítás

Acél Mickey egér szett

A mese- és disney imádók kedvence az ikonikus Mickey egér forma! Te sem tudod barátnőd Mickey egér imádatát megzabolázni? Akkor ne is fogd vissza magad, hiszen itt a lehetőség, hogy egy pompás ajándékkal lepd meg!

Disney, Acél Mickey egér szett

Acél életfa szett

A spirituális lelkeknek az életfa sokat jelent, ezért szeretik ezt a jelet magukon viselni és/vagy magukkal vinni.

Egy ékszer formájában ezt megkönnyítheted számára, ráadásul ezzel az elegáns darabbal egy kiváló kiegészítőt is kap, amit bármikor viselhet!

életfa szimbólum, mintázat, organikus ékszer

Acél Eiffel-torony szett

Minden vágyad, hogy eljuss Párisba? Romantika és szerelem. Mi is szimbolizálhatná jobban ezt a várost, mint egyik szó szerint is legnagyobb nevezetessége, az Eiffel torony. 

Ha a gondolatai is folyton ekörül forognak, akkor ezzel kitűzheted a célt a szeme elé, erősítve a motivációját! Vagy egy rejtett jel is lehet, amit nem is sejt, de nemsokára megvalósulhat legnagyobb álma!

Acél Eiffel-torony szett, nyaklánc és fülbevalók, 3 db